Wat is MagiCAD Object Enabler?

MagiCAD Object Enabler is een gratis aanvulling op de AutoCAD omgeving. Met de MagiCAD Object Enabler is het mogelijk om alle productinformatie in een MagiCAD tekening te bekijken: in bijv. roosters, kleppen, tappunten, luchtkanalen, sprinklersystemen, etc. U kunt de installatie laten weergeven volgens uw eigen voorkeur (lijntekening, 2D of 3D).

Vergeet niet om uw collega's en andere partijen in uw projecten over MagiCAD Object Enabler te vertellen!

Voor wie is MagiCAD Object Enabler gemaakt en waarom?

Een met MagiCAD gemaakte tekening bevat veel informatie. Met MagiCAD Object Enabler, kunnen alle bij een project betrokken partijen profiteren van het intelligente MagiCAD model, tijdens alle fasen van het project - zowel gedurende het ontwerp als in de toekomst.

Met behulp van MagiCAD Object Enabler kunnen de bouwer, aannemers, ontwerpers, etc, de informatie van MagiCAD tekeningen gebruiken, zonder in het bezit te hoeven zijn van MagiCAD zelf.

MagiCAD Object Enabler maakt een einde aan CAD tekeningen zonder extra informatie. Niet langer moet men het doen met tekeningen die "alleen" symbolen en lijnen bevatten - iedereen heeft de mogelijkheid om de ontwerpgegevens te raadplegen.

MagiCAD Object Enabler werkt op AutoCAD versies 2000 t/m 2011 en de corresponderende versies van Architectural Desktop en Autocad MEP.

Naar Download Pagina...