MagiCAD, óók geschikt voor legionella bestrijding.


Op donderdag 12 maart 2009 was Admea aanwezig op het ST-symposium "Andere aanpak risico's volksgezondheid" in het Congrescentrum Triavium, te Nijmegen. Dit evenement was georganiseerd door de TVVL.

Tijdens het symposium is regelmatig verband gelegd tussen de aanwezigheid van legionella risico’s in tapwatersystemen en ontwerpfouten die in het voortraject gemaakt zijn. Deze levensbedreigende situatie is heel moeilijk op te sporen in het traditionele bouwproces. De belangrijkste oorzaak van de ontwerpfouten is het feit dat de  verschillende disciplines worden ontworpen door verschillende installateurs. Geen van beide partijen voelt zich verantwoordelijk voor het voorkomen van hotspots. 

Tegenwoordig is het niet meer nodig zulke fouten te maken. MagiCAD heeft met zijn BuildingSmart filosofie alle technische mogelijkheden om een integraal ontwerp te maken.

Tijdens het symposium is op de bedrijfsstand gepresenteerd met behulp van MagiCAD hoe automatisch eventuele hotspots kunnen worden opgespoord.


…voorkomen is beter dan genezen… Wees slim, BuildSmart!

Bekijk de video van het evenement