Admea Gebouwdossier


Het Admea Gebouwdossier is een digitale verzamelplaats voor alle project en/of gebouwinformatie. Alle tekeningen, beheerdocumenten, logboeken, handleidingen, procedures kunnen centraal beschikbaar worden gemaakt voor verschillende medewerkers en afdelingen.

Vanaf elke pc met een internetverbinding zijn de documenten snel te raadplegen. Tekeningen kunnen direct worden bekeken zonder (kennis van) AutoCAD.

Alle documentatie over een gebouw overzichtelijk op één plek met het Admea Gebouwdossier

Delen van informatie


Toegang tot relevante informatie

Met behulp van een internetbrowser is het dossier op gebruikersvriendelijke wijze vanaf iedere locatie in te zien. Geautoriseerde gebruikers kunnen documenten (PDF, Word, Excel en dergelijke) raadplegen, toevoegen of downloaden.

Tekeningen

Door tekeningen op te slaan in het AutoCAD "dwf" formaat, kunnen de tekeningen worden bekeken en afgedrukt met de gratis AutoCAD plug-in. Het AutoCAD DWF formaat is speciaal ontwikkeld voor gebruik op het internet.

Toegangscontrole

Op gebruikersgroepniveau wordt vastgelegd welke gegevens toegankelijk zijn. Per groep wordt bepaald of de informatie wordt weergeven, mag worden toegevoegd, aangepast en/of verwijderd.

Metadata (profielen)

Het is mogelijk om aan elk bestand specifieke eigenschappen te koppelen. Zo is het mogelijk om van een bestand bij te houden wie de auteur is, het onderwerp, de samenvatting, de publicatiedatum, de wijzigingsdatum, etc. In een profiel kan ook de informatie uit het stukhoofd van de tekening worden bijgehouden.

Service


Dossierbeheer

Wij kunnen het informatiebeheer geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Met name het actueel houden van revisietekeningen vereist vakkundige tekencapaciteit. Door het inschakelen van een vaste partner worden u veel zorgen uit handen genomen.

Digitale distributie

Documenten dienen soms naar externe partijen te worden opgestuurd voor verdere verwerking. Vanuit het Gebouwdossier kan men een recept maken van documenten en deze eenvoudig ter download aanbieden via e-mail.

Assistentie op maat

Alle activiteiten die nodig zijn om over een actueel projectdossier te beschikken kunnen wij met deskundige medewerkers voor u uitvoeren. Te denken valt aan het ontwerpen en implementeren van een projectdossier, actualiseren van revisietekeningen, scannen van documenten, maken van vluchtwegtekeningen, legionella beheersplannen, technische inspecties etc.

Centrale opslag

Uw documenten worden op een centrale plaats opgeslagen. Software, hardware, configuratie, beveiliging, back-ups, en helpdesk zijn in onze dienstverlening inbegrepen. Ontwikkeld op krachtige Xelyn techniek.

Neem contact op

Als u denkt dat we u kunnen helpen of voor vragen over onze diensten neem vooral contact op.