Maatwerk


Admea is gespecialiseerd in het leveren van software dat volledig is ontworpen naar de wensen van de klant. Met de jarenlange ervaring die Admea heeft met het analyseren, bouwen en opleveren van software kunnen we helpen met het zo efficiënt mogelijk automatiseren van uw proces.

Hieronder een aantal voorbeelden van hoe we organisaties hebben kunnen bijstaan met onze software en/of kennis

Techniek Nederland

Voor Techniek Nederland hebben we meerdere projecten gedaan. Daarnaast ondersteunen we Techniek Nederland van het bijhouden van de tijdennormen. Hiervoor is een database, invoer en calculatie applicatie ontwikkeld.

Voor het bijhouden van alle normen en vakbladen is het Documentenoverzicht ontwikkeld. Hierin kunnen leden nieuwe uitgaven relevant voor hun vakgebied vinden.

Solar e-Motion

Solar e-Motion heeft zich gespecialiseerd in groene energie voor voertuigen door middel van zonnepanelen. Hierbij zijn een aantal innovatieve oplossingen gebouwd zoals het plaatsen van zonnepanelen op voertuigen om de koeling op te draaien (in plaats van op de motor) en het vergroten van de reikwijdte van elektrische voertuigen zoals vrachtwagens.

Admea heeft voor Solar e-Motion een meetsysteem ontworpen en geïmplementeerd om live het verbruik en capaciteit van de verschillende systemen bij te kunnen houden. Hierdoor was live te volgen wat de opbrengst van de zonnepanelen was en hoeveel extra kilometers er gemaakt konden worden door de voertuigen.

AgentschapNL

Voor het berekenen van de terugverdientijd van het vervangen van oude TL-verlichting en armaturen voor nieuwe HF-armaturen is een webapplicatie ontwikkeld. Met deze webapplicatie was men in staat een complete pand in te voeren inclusief bestaande verlichting en daar een volledig overzicht uit te krijgen over de benodigde vervanging en de kosten/baten over meerdere jaren

Smits van Burgst

Voor Smits van Burgst zijn vele kleine en grotere tools ontwikkeld om de processen te verbeteren, waaronder:

  • Weekstaat webapp voor het vastleggen van uren
  • NEN3140 Android-app voor NEN3140 inspecties
  • Intranet site met veel informatie voor medewerkers
  • Gespecialiseerde CRM applicatie
  • Gespecialiseerde administratieve software

Neem contact op

voor vragen of als u meer wilt weten over onze diensten