Xelyn - Hét gebruikersvriendelijke CMS voor uw website!

In dit tijdperk is een website een niet meer weg te denken onderdeel van uw bedrijfspresentatie. Steeds meer van de informatieverstrekking over uw producten en diensten geschiedt via het Internet. Het is dan ook van het grootste belang dat de informatie die u aanbied actueel en volledig is. Xelyn biedt een toekomstgerichte oplossing voor  het eenvoudig beheer van een website en/of intranet.

Xelyn is een content management systeem (CMS) voor het beheren van Internet of Intranet websites en productdocumentatie. Xelyn is speciaal bedoeld voor bedrijven die het onderhoud van hun website in eigen beheer willen houden. Vanaf iedere willekeurige locatie kunt u, zonder kennis van HTML en javascript, uw website en documenten beheren.

Het online plaatsen van een aanbieding, het wijzigen van (product) informatie of het toevoegen van een nieuwsbericht wordt zo een eenvoudige handeling. Xelyn biedt u de volledige controle over uw website en is zowel geschikt voor eenvoudige tot zeer uitgebreide en complexe websites.