Wereldpremiere: MagiCAD Revit Suite 2010.

Op de "Elfak" Electro beurs in Gothenburg, Zweden, die plaats gevonden heeft van 4 t/m 8 mei 2009, is de presentatie geweest van wereldwijd de eerste installatietechnische module op Revit: De gloed nieuwe MagiCAD Revit Suite 2010.

Na vier jaren onderzoeken en ontwikkeling van MagiCAD voor Revit MEP, is de tijd rijp om de mensen te informeren en te laten zien dat Progman klaar is om dit in populariteit groeiende nieuwe platform te ondersteunen.

Het MagiCAD Revit Suite is een aanvulling bovenop het standaard Revit MEP. Het nieuwe pakket verbreed en verbeterd de bestaande mogelijkheden  binnen Revit MEP. Tijdens de live demonstratie is de nieuwe functionaliteiten gedemonstreerd. Zo is het met de MagiCAD module mogelijk om de kabelgoten in een model te modelleren. In het standaard Revit MEP pakket is dit niet mogelijk.

Progman is de wereldwijde koploper in CAD ontwikkeling voor de installatiebranche. Progman investeerd continue om de bestaande en nieuwe klanten te voorzien van het best mogelijke gereedschap om technische installaties kunnen ontwerpen en uitvoeren.