China's grootste ontwerp -en bouwbedrijven gaan voor MagiCAD

MagiCAD is nu herkend als beste ontwerp software voor de installatiebranche door bekende Chinese bedrijven

Beijing Urban Construction Group (BUCG), Shanghai Construction Group (SCG), China Bouw Techniek Group Co, Ltd (CBTGC) en Shandong Electrical Power Engineering Consulting Instituut (SDEPCI) hebben verschillende CAD-software alternatieven vergeleken, en hebben daarbij MagiCAD gekozen als hun ontwerp software .

SCG referenties omvatten de Lu Pu Bridge, een stalen boogbrug met de langste overspanning in de wereld, Shanghai Maglev werelds eerste commerciële maglevlijn, de Oost-Chinese Zee Bridge en de 468-meter hoge Oriental Pearl TVTower, één van de symbolische emblemen van Shanghai, China.

BUCG verwijzing constructies inclusief 19 Olympische projecten zoals het National Stadium (Bird's Nest), het National Indoor Stadium en het Olympisch Dorp. Het bedrijf heeft meer dan 30.000 werknemers.

CBTGC is een staatsbedrijf, gefinancierd en in handen is van de China Academy of Building Research. De bedrijfsactiviteiten omvatten onderzoek, engineering, bouw en handel, zowel in China als in andere landen.

SDEPCI is een consultancy bedrijf die voor de eerste lange termijn een contract heeft getekend met MagiCAD. SDEPCI heeft het hoogste niveau van kwalificatie voor de energiesector. MagiCAD zal worden gebruikt in haar komende kerncentrale project in samenwerking met Westinghouse Electric Company.